Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Total30

Het oppervlak van Total30 voelt aan als het hoornvlies

Bij benadering heeft het oppervlak een watergehalte van 100%

Alcon introduceert vol trots: de innovatieve Total30 maandlenzen. De eerste en enige watergradiënt maandlens die je zélfs op dag 30 niet voelt. Hierdoor geniet je als maandlensdrager van het comfort van niets voelen! Ervaar zelf de voordelen van de deze unieke contactlenzen en er zal een wereld voor je open gaan.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum zaterdag 25 mei 2024

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Total

Materiaal samenstelling

Materiaal lehfilcon a

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 154

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Wat zou je moeten voelen bij het dragen van contactlenzen? Niets! Met Total30™ maandlenzen wordt dit ein-de-lijk werkelijkheid. Met bijna 100% watergehalte aan het buitenste lensoppervlak - voor uitzonderlijke hydratatie - ervaar je het plezier van niets voelen. Zo komt het oog enkel in contact met een waterhoudend kussentje van vocht en geniet je van optimaal comfort tijdens het dragen van de Total30 maandlenzen.

Total30 maandlenzen steken met kop en schouders uit boven andere contactlenzen. Zo hebben ze een 3x langer stabiel lensoppervlak en 90% minder kans op aanhechting van ongewenste bacteriën in vergelijking met andere bekende merken van herbruikbare lenzen. Dit is het resultaat van de geavanceerde Celligent™-technologie, die zorgt voor optimale prestaties van deze maandlenzen gedurende de volle periode van 30 dagen!

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Total30 zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Total30

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
88% Aanbevolen

Gebasseerd op 9 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling