Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

PureVision2 for Presbyopia Multi-Focal

 

PureVision2 Multifocal for Presbyopia

Scherpte op alle afstanden op elk moment van de dag

De nieuwste multifocale lens van Bausch + Lomb, PureVision2 Multifocal for Presbyopia, bieden scherp zicht wanneer het echt nodig is – in het dagelijkse leven. Ontworpen voor een beter zicht dichtbij en op de tussenafstand terwijl het zicht op de verre afstand uitstekend blijft. Deze lenzen geven een voorspelbare aanpassing in alle optische sterktes en een accurate sterkte bij elke sterkte voor efficiënt praktijk management.

De nieuwe dunne afgeronde rand zorgt voor een gladde overgang tussen het conjunctivale weefsel en de lens wat resulteert in een uitstekend comfort gedurende de gehele dag.


Bij PureVision2 for Presbyopia Multi-Focal contactlenzen adviseren wij Biotrue multi-purpose solution lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 2 november 2021

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

PureVision

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Balafilcon A

Watergehalte 36

Zuurstofdoorlaatbaarheid 130

Fabrikant

Bausch+Lomb

Product informatie

LET OP:
Deze lens heeft een andere aanmeting nodig als de Pure Vision Multifocal lens. Eén op één deze sterktes overnemen is meestal geen garantie voor een scherp gezichtsvermogen.
123 Lens raadt u dan ook aan om deze lenzen opnieuw aan te laten meten bij een specialist.

(bij permament wear: draagpatroon 7 dagen en 6 nachten voor maximaal 4 weken)
(permanent wear alleen na goedkeuring door een erkend optometrist: klik hier voor adressen )

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

PureVision2 for Presbyopia Multi-Focal zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast PureVision2 for Presbyopia Multi-Focal ook alle overige PureVision contactlenzen van Bausch+Lomb in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

Biotrue multi-purpose solution [03x 300ml]

Beoordelingen PureVision2 for Presbyopia Multi-Focal

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling