Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Focus Toric Visitint

 
Nooit meer leverbaar
Focus Toric Visitint

CIBA Vision heeft de productie van Focus Toric Visitint gestopt

De lens Focus Toric Visitint is door CIBA Vision per december 2011 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Focus Monthly Toric, van CIBA Vision, is een zachte maandlens die is ontworpen voor astigmatisme. Deze contactlenzen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan sterktes en bieden ultiem comfort en helderheid, terwijl ze voldoen aan een aantal behoeften op het gebied van zichtcorrectie.
Focus® Torische contactlenzen zijn de toonaangevende zachte contactlenzen voor mensen die last hebben van astigmatisme. De lenzen zijn speciaal gevormd en ontworpen om twee verschillende sterktes aan het oog te geven, die astigmatisme corrigeren.
Focus Monthly Toric-lenzen zijn getint, niet om de kleur van het oog te veranderen, maar om het gebruik te vergemakkelijken. De tint maakt het gemakkelijker om de contactlenzen in oplossing te lokaliseren.

Vervangend product

De Focus Toric Visitint is niet meer leverbaar

De Focus Toric Visitint is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Air Optix for Astigmatism plus HydraGlyde te bestellen in plaats van de Focus Toric Visitint. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Focus Toric Visitint. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Materiaal samenstelling

Materiaal Vifilcon A

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 16

Fabrikant

CIBA Vision

Product informatie

Onze excuses voor uw ongemak
Klik hier voor een overzicht van alle torische contactlenzen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Focus Toric Visitint zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Focus Toric Visitint

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling