Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Avaira toric

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Avaira toric

Levering Avaira toric gestopt door CooperVision

De lens Avaira toric is door CooperVision per maart 2018 uit het assortiment gehaald

De Avaira toric contactlenzen van CooperVision maken deel uit van de silicone hydrogel familie Avaira van CooperVision.

Vervangend product

De Avaira toric is niet meer leverbaar

De Avaira toric is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Avaira Vitality toric te bestellen in plaats van de Avaira toric. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Avaira toric. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Avaira

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal enfilcon A

Watergehalte 46

Zuurstofdoorlaatbaarheid 91

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Als u astigmatisme hebt, is Avaira toric van CooperVision uw kans om een lens te dragen met een uitzonderlijk vermogen om vochtig te blijven en veel zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren. Dat is te danken aan het exclusieve Aquaform® Comfort Science™. Dit unieke materiaal houdt water in de lens vast, zonder behoefte aan bijkomende oppervlaktebehandelingen of bevochtigingsmiddelen – zo blijft de lens de hele dag comfortabel. En als wereldleider in torische contactlenzen heeft CooperVision Avaira toric ontworpen voor een consistent pasgemak en visuele prestaties – zodat u scherp ziet telkens als u knippert. Dit wordt aangevuld door een in de lens opgenomen uv-filter.

*Waarschuwing: Contactlenzen die uv-straling absorberen, zijn geen vervangmiddel voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een uv-absorberende skibril of zonnebril. De lenzen bedekken het oog en zijn omgeving immers niet volledig. Consumenten moeten de gepaste uv-absorberende oogbescherming blijven gebruiken.

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Avaira toric zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Avaira toric

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 1 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling