Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Biofinity multifocal

Biofinity multifocal

Biofinity multifocal voor veraf en dichtbij zien

Superieure oplossing voor veraf en zicht op een afstand van een armlengte

Presbyopie is een oogafwijking die de kwaliteit van uw leven kan verminderen, bijvoorbeeld omdat u objecten dichtbij niet goed kunt lezen, zoals een gsm of smartphone, of omdat u niet scherp kunt zien in schemerlicht of bij weinig licht. Met Biofinity multifocal contactlenzen kunt u nu op alle afstanden scherp zien zonder comfort of zicht te verliezen.

Biofinity multifocal zijn maandlenzen die gericht zijn op innovatie en comfort. Gezonde, comfortabele multifocale contactlenzen voor helder, superieur zicht van dichtbij, veraf en alles daartussenin.


Bij Biofinity multifocal contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 28 mei 2024

Verpakkingseenheid

3 / 6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Biofinity

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Comfilcon A

Watergehalte 48

Zuurstofdoorlaatbaarheid 128

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Nu ook verkrijgbaar in handige 3-packs!

Kenmerken Biofinity multifocal maandlenzen:

  • De Aquaform® Technology houdt water vast, wat je de hele dag door ongelooflijk comfort geeft
  • De Balanced Progressive® Technology levert meerdere correctiezones in elke lens, afgestemd op je persoonlijke voorschrift, zodat je op alle afstanden goed kunt zien
  • Helder, superieur zicht van dichtbij, veraf en alles daartussenin
  • Door het hoge ademend vermogen kan 100% van de zuurstof je ogen bereiken, waardoor ze helder en wit blijven

CooperVision heeft de verpakking van Biofinity multifocal aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakking
Beide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen:

Oud design
Oude verpakking Biofinity multifocal
Nieuw design
Nieuwe verpakking Biofinity multifocal

Op de blisterverpakking staat niet altijd de naam "Biofinity multifocal" vermeld. Hierop kan ook Comfilcon (A) staan en/of DK128

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

Extended wear:
Dit zijn hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen die u af en toe eens een nacht of soms enkele nachten achtereen kunt inhouden. Het gaat hierbij meestal om zachte lenzen contactlenzen.

Controle bij extended wear lenzen:
Bij het dag & nacht dragen van contactlenzen zijn er meer oogcontroles nodig, om risico's van ooginfecties te voorkomen. Hygiëne, controle en een regelmatige vervanging is zeker bij dit type lenzen een doorslaggevende factor voor een optimaal draagcomfort.
Extended wear contactlenzen zijn in verschillende uitvoeringen en soorten leverbaar, variërend van 1 week tot 1 maand vervanging. Handig als u af en toe uw lenzen eens een nacht wil door dragen of niet in de gelegenheid bent de lenzen uit te nemen.
LET OP: Extended wear alleen na controle en goedkeuring van een specialist. klik hier voor adressen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Biofinity multifocal zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Biofinity multifocal ook alle overige Biofinity contactlenzen van CooperVision in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Biofinity multifocal

4.4 van 5

Gebasseerd op 34 beoordelingen

5 Sterren 19
4 Sterren 13
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 1
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 8 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling