Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Biofinity toric multifocal

 
Biofinity toric multifocal

Biofinity toric multifocal veraf en nabij

Ook wordt de astigmatische afwijking gecorrigeerd

Wij verwachten de nieuwe lens Biofinity toric multifocal vanaf maart 2022 te kunnen leveren. Nog even geduld.

Biofinity toric multifocal contactlenzen van CooperVision zijn maandlenzen die ontworpen zijn om zowel presbyopie en astigmatisme te corrigeren. De unieke Balanced Progressive- en Aquaform-technologieën die de lenzen van nature vochtig houden, zorgen tevens voor een uitstekende zichtcorrectie. Biofinity toric multifocal contactlenzen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik met een maandelijkse vervanging.

Lees meer

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Biofinity

Materiaal samenstelling

Materiaal Comfilcon A

Watergehalte 48

Zuurstofdoorlaatbaarheid 116

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Alle Biofinity contactlenzen bieden een opmerkelijke balans tussen comfort, ademend vermogen en uitstekende visuele prestaties.

Kenmerken van Biofinity toric multifocal silicone hydrogel contactlenzen:

  • Combineert beproefde Biofinity technologie met optische ontwerpen.
  • Optimized Toric Lens Geometry™ geeft een stabiele en betrouwbare passing
  • Balanced Progressive® Technology resulteert in een optimaal zicht op alle afstanden.
  • Aquaform® Technology levert een fantastisch comfort, goede bevochting en zuurstof doorlaatbaarheid.

Optimised Toric Lens Geometry is een bewezen ontwerp om astigmatisme te corrigeren. Dankzij de geoptimaliseerde geometrie nemen de lenzen na het aanbrengen snel de juiste positie in, waardoor ze efficiënter en eenvoudiger kunnen worden aangebracht. Een grotere cilinder biedt goed zicht voor vele verschillende sterktes. Tot slot helpt een glad, naadloos oppervlak bij elke knippering om het comfort te maximaliseren.
Geavanceerd ontwerp en moderne expertise worden gecombineerd in de Balanced Progressive Technology, die meerdere zichtzones in beide lenzen bevat om helder zicht dichtbij en veraf te bieden.
Het unieke silicone-hydrogel materiaal zorgt voor een perfecte hydratatie van de ogen, terwijl de hogere zuurstofdoorla­atbaarheid oogvermoeidheid en irritatie van de ogen voorkomt.
Naast de uitstekende zichtcorrectie biedt de Aquaform-technologie nog meer draagcomfort met een perfecte hydratatie en voldoende zuurstof gedurende de hele dag. Dankzij de natuurlijke bevochtiging van de lenzen zijn je ogen gezonder en minder gestrest.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Biofinity toric multifocal zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven