Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

ActiToric

 
Nooit meer leverbaar
ActiToric

Hydron | CooperVision heeft de productie van ActiToric gestopt

De lens ActiToric is door Hydron | CooperVision per december 2008 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Wij adviseren u om over te stappen naar de lens Biomedics Toric. Deze maandlens is qua comfort en prestaties beter dan ActiToric en zal dus zeer waarschijnlijk voor u een goede vervanging zijn voor de ActiToric lenzen die u tot dit moment heeft gedragen.
Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefpaar van de Biomedics Toric lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn:

Biomedics Toric

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Ocufilcon A

Watergehalte 43

Fabrikant

Hydron

Product informatie

Onze excuses voor uw ongemak

Klik hier voor een overzicht van alle torische contactlenzen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

ActiToric zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen ActiToric

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling