Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Fresh 55 asferisch

4.3, op basis van 3 beoordeling(en).
Fresh 55 asferisch

Levering Fresh 55 asfersich gestopt door Microlens

De lens Fresh 55 asferisch is door Microlens per juni 2015 uit het assortiment gehaald


Fresh 55 asferisch => Frequency 55 aspheric

Microlens heeft besloten met ingang van juni 2015 de lenzen in de reeks Fresh 55 uit het assortiment te nemen. Microlens heeft de lenzen uit deze serie altijd betrokken bij CooperVision en liet hier een eigen label op plaatsen. De contactlens Fresh 55 Asfeer wordt door CooperVision ook onder de naam Frequency 55 aspheric op de markt uitgebracht. Onder deze naam zal de lens voorlopig nog leverbaar zijn.

Wilt u deze lens dus blijven dragen? Dan adviseren wij u om over te stappen naar de Frequency 55 aspheric van CooperVision

Frequency 55 aspheric bestellen
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Fresh 55

Materiaal samenstelling

Materiaal Methafilcon A

Watergehalte 55

Fabrikant

Microlens

Product informatie

Microlens heeft de levering van Fresh 55 Asfeer per juni 2015 gestopt.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Fresh 55 asferisch zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven