Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Fresh 55 torisch

4.6, op basis van 11 beoordeling(en).
Fresh 55 torisch

Levering Fresh 55 torisch gestopt door Microlens

De lens Fresh 55 torisch is door Microlens per mei 2015 uit het assortiment gehaald

 


Bij Fresh 55 torisch contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Fresh 55 torisch => Frequency xcel toric

Microlens heeft besloten met ingang van juni 2015 de lenzen in de reeks Fresh 55 uit het assortiment te nemen. Microlens heeft de lenzen uit deze serie altijd betrokken bij CooperVision en liet hier een eigen label opzetten. De contactlens Fresh 55 torisch wordt door CooperVision ook onder de naam Frequency xcel toric op de markt uitgebracht. Onder deze naam zal de lens voorlopig nog leverbaar zijn.

Wilt u deze lens dus blijven dragen?
Dan adviseren wij u om over te stappen naar de Frequency xcel toric

Frequency xcel toric bestellen
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Fresh 55

Materiaal samenstelling

Materiaal Methafilcon A

Watergehalte 55

Zuurstofdoorlaatbaarheid 18

Fabrikant

Microlens

Product informatie

Fresh 55 torisch worden gemaakt met de gepatenteerde techniek UltraSync® Technology. Door dit ontwerp blijft de lens extra stabiel in het oog zitten, zonder te draaien. Verder worden Fresh 55 torisch gemaakt met een lichtblauwe handling-tint, zodat de lenzen in een witte lenshouder goed herkenbaar zijn.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Fresh 55 torisch zijn Maandlenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven