Winter achtergrond
Winter achtergrond
  Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Opti-tears free rewetting drops

4.8, op basis van 5 beoordeling(en).
Opti-tears free rewetting drops

De productie van Opti-tears free rewetting drops gestopt.

Per mei 2020 is Opti-tears free rewetting drops niet meer leverbaar.

Alcon heeft de productie van Opti-tears free rewetting drops per mei 2020 gestopt. Een alternatief is de oogdruppel Blink intensive tears (ampullen).

Productie van Opti-tears free rewetting drops gestopt

Alcon heeft de productie van Opti-tears free rewetting drops per mei 2020 gestopt. Een alternatief is de oogdruppel Blink intensive tears (ampullen).
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

30 ampullen

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Dextran 70, hydroxypropylmethylcellulose, natriumchloride, kaliumchloride, natriumboraat

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Alcon

Product informatie

Iedereen is tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Echter, deze gemakken hebben ook hun nadelen. Airconditioning, computers, televisie, centrale verwarming, ze hebben allemaal hun weerslag op uw ogen.
Airconditioning en centrale verwarming voeren uw oogvocht sneller af dan dat het aangemaakt kan worden. Dat voelt u snel genoeg want uw ogen gaan prikken en/of branden en soms lijkt het net alsof er een korreltje zand in zit.
Televisie kijken en beeldschermwerk hebben ook invloed op uw ogen omdat u dan de neiging heeft minder te knipperen. Minder knipperen heeft weer tot gevolg dat het traanvocht verdampt en niet opnieuw aangevoerd wordt, met als gevolg de zojuist beschreven symptomen.

De ideale oplossing zit in een handige meeneem ampul: OPTI-TEARS FREE Rewetting Drops. U kunt het zien als een verfrissende regenbui voor uw ogen. De druppels zijn zonder conserveringsmiddel en voor éénmalig gebruik. Overigens, als u plotseling wat in uw oog heeft (u zit op het strand en er komt zand in uw oog), dan kan OPTI-TEARS FREE Rewetting Drops ook uitkomst bieden. Het vuiltje kan zo gemakkelijk worden weggespoeld.

OPTI-TEARS FREE Rewetting Drops mag, naar behoefte, de hele dag door worden gebruikt.
Indien lichte irritatie, prikken en branden, of wazig zien optreden tijdens het dragen van uw contactlenzen, draai dan de top van de ampul af, breng één of twee druppels in het oog aan en knipper twee of drie keer. Werp de ampul na gebruik weg.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Opti-tears free rewetting drops

4.8 van 5

Gebasseerd op 5 beoordelingen

5 Sterren 4
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 3 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling