Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

EYEYE Hydraclair Provitamine B5

EYEYE Hydraclair Provitamine B5

EYEYE Hydraclair Provitamine B5 gebaseerd op provitamine B5

EYEYE Hydraclair Provitamine B5 beschermt het oog tegen klachten zoals een droog gevoel

EYEYE Hydraclair Provitamine B5 is een heldere, steriele, viskeuze, bevochtigende en voedzame oplossing gebaseerd op provitamine B5. EYEYE Hydraclair Provitamine B5 beschermt het oog tegen klachten zoals een droog gevoel en bij vermoeide oen geïrriteerde ogen. Door het aanbrengen van enkele druppels in het oog, wordt het onprettige gevoel verzacht of volledig gereduceerd.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
11,59
9,66
per stuk
totaal 19,31
Voor 10:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 10:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verzending

Gratis bezorging vanaf €59,- middels pakket post

Merk

Eyeye

Fabrikant

Barnaux Healthcare

Product informatie

Gebruiksaanwijzing EYEYE Hydraclair Provitamine B5 oogdruppels

Je kunt EYEYE Hydraclair Provitamine B5 op twee verschillende manieren direct aanbrengen op het oog: direct in het oog of via de contactlenzen.

Direct in het oog:
Plaats je vinger tegen het onderste ooglid en trek het ooglid een stukje omlaag. Met je andere hand breng je het flesje tot boven het onderste ooglid en druppel 1 tot 2 druppels in het oog. Zorg er hierbij voor dat het flesje niet in aanraking komt met het oog. Knipper 2 tot 3 maal met het oog om de oogdruppel gelijkmatig te verdelen over het oog.
Als je contactlenzen draagt, kan dit gewoon met de contactlenzen in het oog.

Via de contactlens:
Plaats je lens op je vinger. Druppel 1 tot 2 druppels EYEYE Hydraclair Provitamine B5 oogdruppels in de contactlens en plaats daarna de lens met de oogdruppels direct in het oog. Knipper nu 2 tot 3 maal om de oogdruppel gelijkmatig in het oog te verdelen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen EYEYE Hydraclair Provitamine B5

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling