Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Acuvue 2

4.7, op basis van 3 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Acuvue 2

Acuvue 2 is de contactlens die alles heeft

Acuvue 2 is een zachte snel vervanging lens voor 2 weken

Met alle voordelen van de originele lens van het merk Acuvue, is Acuvue 2 de contactlens die alles heeft. Het is een tweeweekse lens voor gebruik overdag, met de mogelijkheid hem 1 week dag en nacht te dragen, en de lens zit comfortabel en is makkelijk in het gebruik.


Bij Acuvue 2 contactlenzen adviseren wij 123 Lens No-Rub alles-in-één lenzenvloeistof

Vervangend product

De Acuvue 2 is niet meer leverbaar

De Acuvue 2 is niet meer leverbaar. We willen je daarom adviseren om de Acuvue Oasys te bestellen in plaats van de Acuvue 2. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Acuvue 2. Vervangend product bekijken

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Acuvue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Etafilcon A

Watergehalte 58

Zuurstofdoorlaatbaarheid 33

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Acuvue 2 zijn extra dunne weeklenzen. Dankzij hun speciaal ontworpen kanten voelen ze comfortabeler aan en zijn ze eenvoudiger te hanteren. Acuvue 2 lenzen hebben een handling tint voor eenvoudige hantering en beschermen de ogen (deels) tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Acuvue 2 zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Acuvue 2

4.7 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 1
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
83% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling