Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

ACUVUE® ADVANCE with HYDRACLEAR

4.5, op basis van 11 beoordeling(en).
ACUVUE® ADVANCE with HYDRACLEAR

Johnson & Johnson heeft de productie van ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR gestopt

De lens ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR is door Johnson & Johnson per 1 januari 2017 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

ACUVUE® ADVANCE with HYDRACLEAR => Acuvue Oasys

Wij adviseren u om over te stappen naar de lens ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR PLUS van Johnson & Johnson. Deze contactlens is qua comfort en prestaties beter dan ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR en zal dus zeer waarschijnlijk voor u een goede vervanging zijn voor de ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR lenzen die u tot dit moment heeft gedragen. Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefpaar van de ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR PLUS lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn:

ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR PLUS

Acuvue Oasys bestellen
Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Materiaal samenstelling

Materiaal Galyfilcon A

Watergehalte 47

Zuurstofdoorlaatbaarheid 100

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

HYDRACLEAR is een element dat opmerkelijk rijk is aan vocht en dat functioneert als een bevochtigingsmiddel voor de hele contactlens, wat zorgt voor een uniek zijdezacht gevoel.
ACUVUE ADVANCE with HYDRACLEAR is een lens die op 2-week basis gedragen dient te worden bij normaal gebruik.

 

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

ACUVUE® ADVANCE with HYDRACLEAR zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven