Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

ACUVUE BIFOCAL

 
ACUVUE BIFOCAL

Johnson & Johnson heeft de productie van ACUVUE BIFOCAL gestopt

De lens ACUVUE BIFOCAL is door Johnson & Johnson per 1 januari 2014 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Er is geen goed alternatief voor de ACUVUE BIFOCAL contactlens. Wij adviseren u dan ook om een andere multifocale contactlens aan te laten meten door uw specialist


Bij ACUVUE BIFOCAL contactlenzen adviseren wij 123 Lens B5 alles-in-één lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Etafilcon A

Watergehalte 58

Zuurstofdoorlaatbaarheid 37

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Onze excuses voor uw ongemak

Klik hier voor een overzicht van alle multifocale contactlenzen

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

ACUVUE BIFOCAL zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven