Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

ACUVUE®

 
ACUVUE®

Johnson & Johnson heeft de productie van ACUVUE gestopt

De lens ACUVUE is door Johnson & Johnson per 1 juli 2008 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Wij adviseren u om over te stappen naar de lens ACUVUE OASYS van Johnson & Johnson. Deze contactlens is qua comfort en prestaties beter dan ACUVUE en zal dus zeer waarschijnlijk voor u een goede vervanging zijn voor de ACUVUE lenzen die u tot dit moment heeft gedragen.
Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefpaar van de ACUVUE OASYS lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn: ACUVUE OASYS

Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Materiaal samenstelling

Materiaal Etafilcon A

Watergehalte 58

Zuurstofdoorlaatbaarheid 31

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Onze excuses voor uw ongemak

Klik hier voor een overzicht van alle (2)-week contactlenzen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

ACUVUE® zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven