Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Acuvue Oasys with Transitions

4.0, op basis van 3 beoordeling(en).
Nooit meer leverbaar
Acuvue Oasys with Transitions

Acuvue Oasys with Transitions, de eerste meekleurende contac­tlens

Verminder de stress op uw ogen met ACUVUE® OASYS with Transitions™

ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™ van Johnson & Johnson is de eerste contac­tlens die zich automatisch aanpast aan veranderende licht omstandigheden, zodat het zicht en comfort de hele dag door uitstekend zijn.


Bij Acuvue Oasys with Transitions contactlenzen adviseren wij Acuvue RevitaLens MPDS lenzenvloeistof

Lees meer

Nooit meer leverbaar

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Acuvue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Senofilcon A

Watergehalte 38

Zuurstofdoorlaatbaarheid 121

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

De lenzen met de geïntegreerde Transitions Light Intelligent Technology passen zich constant aan naar veranderende licht omstandigheden en worden geactiveerd door UV-straling. De contactlenzen worden zowel binnen als buiten geactiveerd door UV-straling. Zelfs als de lens helder lijkt, wordt hij nog steeds geactiveerd en past hij zich aan verschillende licht omstandig­heden aan. UV-straling wordt deels tegengehouden door een raam, dus is de werking achter glas minder dan in direct contact met de UV-straling.

De voordelen van ACUVUE® OASYS with Transitions™

  • De lenzen verminderen de intensiteit van storende lichtsignalen 's nachts en garanderen een helder en scherp zicht
  • Ze verminderen de stress voor de ogen
  • Ze helpen de ogen zich aan te passen aan fel licht, tot wel vijf seconden sneller.
  • Ze zijn ontworpen om het hoogst mogelijke niveau van bescherming tegen UV-straling te bieden dat contactlenzen kunnen hebben.
  • Ze passen zich aan de veeleisende lichtomstandigheden van sport, werk of televisie aan.
  • De fototrope technologie maakt geen deel uit van het lensoppervlak, maar is rechtstreeks in het materiaal van de gehele lens aangebracht.

De ACUVUE® OASYS with Transitions™ Light Intelligent Technology™ is door Time Magazine bekroond als een van de beste uitvindingen van 2018
Daarnaast zijn deze silicone hydrogel lenzen lichtblauw getint zodat u ze makkelijker ziet in de lenshouder, beschikken ze over een binnenste buitenindicator en een categorie UV-filter dat tot 99% UVA- en 100% UVB-straling blokkeert. Het UV-filter beschermt het hoornvlies tegen gevaarlijke ultraviolette straling.

Contactlenzen bedekken niet het hele oog gebied, daarom biedt de combinatie van contactlenzen met een zonnebril ideale bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Extended wear:
Dit zijn hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen die u af en toe eens een nacht of soms enkele nachten achtereen kunt inhouden. Het gaat hierbij meestal om zachte lenzen contactlenzen.

Controle bij extended wear lenzen:
Bij het dag & nacht dragen van contactlenzen zijn er meer oogcontroles nodig, om risico's van ooginfecties te voorkomen. Hygiëne, controle en een regelmatige vervanging is zeker bij dit type lenzen een doorslaggevende factor voor een optimaal draagcomfort.
Extended wear contactlenzen zijn in verschillende uitvoeringen en soorten leverbaar, variërend van 1 week tot 1 maand vervanging. Handig als u af en toe uw lenzen eens een nacht wil door dragen of niet in de gelegenheid bent de lenzen uit te nemen.
LET OP: Extended wear alleen na controle en goedkeuring van een specialist. klik hier voor adressen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Acuvue Oasys with Transitions zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Acuvue Oasys with Transitions

4.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 1
1 Sterren 0
66% Aanbevolen

Gebasseerd op 6 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling