Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

ACUVUE TORIC

 
ACUVUE TORIC

Johnson & Johnson heeft de productie van ACUVUE TORIC gestopt

De lens ACUVUE TORIC is door Johnson & Johnson per 1 juli 2007 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd

Johnson & Johnson adviseert u om over te stappen naar de lens ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM. Deze contactlens is qua comfort en prestaties beter dan ACUVUE TORIC en zal dus zeer waarschijnlijk voor u een goede vervanging zijn voor de ACUVUE TORIC lenzen die u tot dit moment heeft gedragen.
Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefset van de ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn: ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM


Bij ACUVUE TORIC contactlenzen adviseren wij 123 Lens B5 alles-in-één lenzenvloeistof

Lees meer

Overige informatie

Verpakkingseenheid

12 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Materiaal samenstelling

Materiaal Etafilcon A

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Onze excuses voor uw ongemak

Klik hier voor een overzicht van alle weeklenzen

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

ACUVUE TORIC zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven