Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Multifocal

Acuvue Oasys multifocal

Acuvue Oasys multifocal met PUPIL OPTIMISED DESIGN

De multifocale contactlens die ongeëvenaard comfort biedt.

De vorm van Acuvue Oasys multifocal is zo ontworpen dat deze optimaal centreert ongeacht de vorm van het hoornvlies. Hierdoor valt de optische zone van de lens altijd precies voor de pupil zonder dat het ten koste gaat van het optische design van de voorkant van de lens.


Bij Acuvue Oasys multifocal contactlenzen adviseren wij 123 Sensation All-in-one lenzenvloeistof

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
47.97
44,04
per 6 lenzen
totaal 88,07
Verwachte leverdatum: 30-05-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 30 mei 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Acuvue

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal Senofilcon A

Watergehalte 38

Zuurstofdoorlaatbaarheid 147

Fabrikant

Johnson & Johnson

Product informatie

Kenmerken Acuvue Oasys multifocal

  • technologie: PUPIL OPTIMISED DESIGN, 100% van de parameters afgestemd op een variërende pupilgrootte als gevolg van zowel leeftijd als refractieafwijking.
  • technologie: HYBRID BACK-CURVE, De vorm van de lens is zo ontworpen dat deze optimaal centreert ongeacht de vorm van de cornea. Hierdoor valt de optische zone van de lens altijd precies voor de pupil zonder dat het ten koste gaat van het complexe optische design van de voorkant van de lens.
  • technologie: HYDRACLEAR® PLUS, Helpt de traanfilm van de drager stabiel te houden om zo de ogen de hele dag comfortabel te laten aanvoelen.

 

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Acuvue Oasys multifocal zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

123lens.nl heeft naast Acuvue Oasys multifocal ook alle overige Acuvue contactlenzen van Johnson & Johnson in haar assortiment.

Terug naar boven

Aanvullende producten

123 Sensation All-in-one [05x 250ml]

Beoordelingen Acuvue Oasys multifocal

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling