Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Toric

PremiO toric

PremiO toric

Uitstekende bevochtiging en hoog comfort

Menicon PremiO Toric met MeniSilk en Nanogloss

MeniSilk is een uniek waterhoudend monomeer dat wordt toegevoegd aan het geavanceerde polymeer. Het resultaat is, naast een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, een opvallend hoog watergehalte. Door middel van Nanogloss-technologie krijgt de Menicon PremiO Toric lens een ultraglad oppervlak. Het gevolg is een verminderde aanslaggevoeligheid.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
44.98
39,68
per 6 lenzen
totaal 79,36
Verwachte leverdatum: 28-05-2024

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 28 mei 2024

Verpakkingseenheid

6 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Menicon

Materiaal samenstelling

Materiaal Asmofilcon A

Fabrikant

Menicon

Product informatie

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

PremiO toric zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen PremiO toric

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling