Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Extreme H2O weekly

 
Extreme H2O weekly

ultra hydraterende lenzen van Extreme H2O weekly

zijn geschikt uitstekend voor droge omstandigheden.

Het niet ionische ultra hydraterende materiaal heeft bewezen uitstekend geschikt te zijn voor droge omstandigheden. Lens comfort, beweging en passing zijn door deze eigenschappen stabiel gedurende de hele dag.


Bij Extreme H2O weekly contactlenzen adviseren wij 123 Lens No-Rub alles-in-één lenzenvloeistof

Vervangend product

De Extreme H2O weekly is tijdelijk niet leverbaar

De Extreme H2O weekly is tijdelijk niet leverbaar. Bestel in plaats van de Extreme H2O weekly de Acuvue Oasys. We hebben dit product geselecteerd als vervangend product omdat het qua specificaties het zelfde of zelfs beter is dan de Extreme H2O weekly. Vervangend product bekijken

Lees meer

Tijdelijk niet leverbaar

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verpakkingseenheid

12 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

Extreme H2O

Materiaal samenstelling

Materiaal Hioxifilcon A

Watergehalte 59

Zuurstofdoorlaatbaarheid 29

Fabrikant

X-CEL

Product informatie

De Extreme H2O weekly zijn de enige disposable weeklenzen uitgevoerd in drie diameters. Om een betere passing te kunnen krijgen zijn ze uitgevoerd in 13.6mm 14.2 mm en 14.8 mm. Bovendien is de middelste diameter ook nog eens uitgevoerd in twee radii in de min sterktes.

Bij Steep / 14.20 is de BCR 8.3

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Extreme H2O weekly zijn Weeklenzen. Weeklenzen kunnen 1 week als permanent wear en 2 weken als daily wear worden gedragen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen Extreme H2O weekly

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling