Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

MyDay daily disposable

5.0, op basis van 3 beoordeling(en).

MyDay daily disposable daglenzen voor comfort en zuurstof voor het oog

De comfortabele nieuwe daglens van CooperVision

De MyDay daily disposable zachte daglens van CooperVision met Smart Silicone technology levert een contactlens met de juiste balans, zodat uw ogen veel zuurstof krijgen (die ze nodig hebben), terwijl u geniet van langdurig comfort (wat u wilt hebben).
Een moderne 3de generatie Silicone Hydrogel contactlens zonder oppervlaktecoating of wetting agent. Een geavanceerd lensontwerp in combinatie met Aquaform™, vormen samen “Comfort Science”, de nieuwste standaard in contactlens comfort: de hele dag en de hele maand lang een comfortabel gevoel.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 15:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

MyDay

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal stenfilcon A

Watergehalte 54

Zuurstofdoorlaatbaarheid 100

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Kenmerken MyDay daily disposable zachte contactlenzen:

  • Langdurig comfort: De Aquaform® Technology houdt water vast, wat je ongelooflijk langdurig comfort geeft.
  • Uitstekende zichtcorrectie: duidelijk zicht, of je nu bijziend of verziend bent met het Aberration Neutralising System™.
  • Hoog ademend vermogen: de zachte silicone hydrogel contactlens zorgt ervoor dat 100% van de benodigde zuurstof je ogen bereikt,1 zodat ze helder en wit blijven.
  • UV-blokker: helpt je ogen te beschermen tegen ultraviolette straling en ondersteunt daarmee de gezondheid van je ogen.

Heeft u een cylinder? Geen nood, de MyDay daily disposable contactlens wordt ook in een variant met cylinder gemaakt: MyDay toric daily disposable

De MyDay daily disposable zachte daglenzen van CooperVision geven uw ogen wat ze nodig hebben; ademende contactlenzen die zo comfortabel zijn, dat u er nauwelijks aan denkt.

MyDay daily disposable hebben een hoog watergehalte, een optimale zuurstof doorlaatbaarheid, een fijne modulus en hebben geen wetting component.

 

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

MyDay daily disposable zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen MyDay daily disposable

5.0 van 5

Gebasseerd op 3 beoordelingen

5 Sterren 3
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 8 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling