Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Duurzaam Multifocal

MyDay multifocal daily disposable

MyDay multifocal daily disposable

MyDay multifocal daglens is een multifocale contactlens

ingebouwde UV-bescherming voor bescherming tegen de zon

Als je merkt dat close-upobjecten zoals het scherm van je smartphone wazig lijken, kan het zijn dat je presbyopie ontwikkelt. Dit is een volkomen natuurlijk proces dat het gezichtsvermogen van de meeste mensen beïnvloedt als ze de veertig gepasseerd zijn. Veel mensen grijpen naar een leesbril als dit gebeurt, maar er zijn andere opties zoals MyDay multifocal daily disposable. MyDay multifocal daily disposable gebruikt het revolutionaire Binocular Progressive System™.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 28 mei 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

MyDay

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal stenfilcon A

Watergehalte 54

Zuurstofdoorlaatbaarheid 100

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

De kenmerken van MyDay multifocal daily disposable in een overzicht:

  • Uitstekende zichtcorrectie en een bewezen, stabiele en comfortabele pasvorm als je leesproblemen als gevolg van presbyopie hebt. MyDay multifocal daily disposable contactlenzen profiteren van onze expertise op het gebied van multifocaal ontwerp met Binocular Progressive System™
  • Langdurig comfort: geavanceerde Aquaform® Technology houdt water vast, zodat je ongelooflijk langdurig comfort hebt.
  • Hoog ademend vermogen: silicone hydrogel materiaal zorgt ervoor dat 100% zuurstof je ogen bereikt, zodat ze helder en wit blijven.
  • UV-blokker: helpt je ogen te beschermen tegen ultraviolette straling en ondersteunt daarmee de gezondheid van je ogen. (niet ter vervanging van een zonnebril)

Heb je geen leesgedeelte? Geen probleem, de MyDay daily disposable contactlens wordt ook in een variant zonder leesgedeelte gemaakt: MyDay daily disposable
Heb je een cylinder? Geen nood, de MyDay daily disposable contactlens wordt ook in een variant met cylinder gemaakt: MyDay toric daily disposable

MyDay multifocal daily disposable wordt duurzaam gecompenseerd

CooperVision werkt samen met Plastic Bank voor het verzamelen van plastic dat in de oceaan wordt gevonden. CooperVision koopt tegoeden die gelijk zijn aan het gewicht van het plastic dat wij gebruiken in onze daglenzen, de blister en de secundaire verpakking in de Benelux en een gelijke hoeveelheid plastic wordt door Plastic Bank ingezameld.

Elke multifocale contactlens heeft een eigen fabricagetechniek en is daarom niet zomaar uitwisselbaar voor een andere multifocale lens. 123 Lens adviseert u daarom ook bij het wisselen van merk/fabrikant van multifocale contactlenzen dit in overleg met uw/een contactlens specialist te doen.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

MyDay multifocal daily disposable zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen MyDay multifocal daily disposable

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling