Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.
Duurzaam Toric

MyDay toric daily disposable

MyDay toric daily disposable

Met het revolutionaire Optimised Toric Lens Geometry™

ingebouwde UV-bescherming voor bescherming tegen de zon

MyDay toric daily disposable lenzen zijn gemaakt van het allernieuwste, optimaal zuurstof doorlatende materiaal. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof bij het oog komt, wat helpt om heldere en witte ogen te behouden. MyDay toric daily disposable met Aquaform Technology® gebruikt het revolutionaire Optimised Toric Lens Geometry™ - voor een helder, scherp zicht in een breed scala aan corrigerend sterktebereik.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 25 juni 2024

Verpakkingseenheid

30 / 90 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Past door brievenbus

Merk

MyDay

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Materiaal samenstelling

Materiaal stenfilcon A

Watergehalte 54

Zuurstofdoorlaatbaarheid 80

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

De kenmerken van MyDay toric daily disposable in een overzicht:

  • Uitstekende zichtcorrectie en een bewezen, stabiele en comfortabele pasvorm als je astigmatisme hebt. MyDay toric daily disposable contactlenzen profiteren van onze expertise op het gebied van torisch ontwerp met Optimized Toric Lens Geometry™
  • Langdurig comfort: geavanceerde Aquaform® Technology houdt water vast, zodat je ongelooflijk langdurig comfort hebt.
  • Hoog ademend vermogen: silicone hydrogel materiaal zorgt ervoor dat 100% zuurstof je ogen bereikt1, zodat ze helder en wit blijven.
  • UV-blokker: helpt je ogen te beschermen tegen ultraviolette straling en ondersteunt daarmee de gezondheid van je ogen.((niet ter vervanging van een zonnebril)

Heb je geen cylinder? Geen probleem, de MyDay daily disposable contactlens wordt ook in een variant zonder cylinder gemaakt: MyDay toic daily disposable
Ook is er een oplossing voor het leesprobleem. Met de MyDay multifocal daily disposable heb je een premium daglens met een leesgedeelte.

MyDay toric daily disposable wordt duurzaam gecompenseerd

CooperVision werkt samen met Plastic Bank voor het verzamelen van plastic dat in de oceaan wordt gevonden. CooperVision koopt tegoeden die gelijk zijn aan het gewicht van het plastic dat wij gebruiken in onze daglenzen, de blister en de secundaire verpakking in de Benelux en een gelijke hoeveelheid plastic wordt door Plastic Bank ingezameld.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

MyDay toric daily disposable zijn Daglenzen. 123 Lens adviseert om deze maximale draagtijd niet te overschrijden om oogklachten en infecties te voorkomen. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met een contactlensspecialist of optometrist.

Terug naar boven

Beoordelingen MyDay toric daily disposable

5.0 van 5

Gebasseerd op 2 beoordelingen

5 Sterren 2
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 9 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling