Winter achtergrond
Winter achtergrond
  Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Perox en Safe Ampullen

4.6, op basis van 11 beoordeling(en).
Oté Perox en Safe Ampullen

Oté Perox & Safe ampullen, waterstofperoxide voor zachte contactlenzen

Oté Perox & Safe is een manier om uw lenzen met waterstofperoxide te reinigen. Geen gebruik van conserveringsmiddel

De ampullen van Oté Safe zijn conserveringsmiddel vrij en de werking is zeer eenvoudig.
De werking van deze vloeistof is gelijk aan de Titmus H2O2+ vloeistof van Ciba Vision, welke niet langer leverbaar is.

Oté Perox en Safe Ampullen => 123 Perox & 123 Safe ampul

123 Lens brengt deze lenzenvloeistof ook onder eigen label uit. U krijgt dan exact dezelfde lenzenvloeistof als Oté Perox en Safe Ampullen, maar dan alleen met een ander etiket. 123 Lens brengt deze lenzenvloeistof uit onder de naam 123 Perox & 123 Safe ampul

123 Perox & 123 Safe ampul bestellen
Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 12:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

250ml waterstofperoxide (3%) + 30 ampullen

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

waterstofperoxide (3%), catalase

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

U vult na het uitdoen van de lenzen de meegeleverde Bolero lenshouder tot aan de aangegeven lijn (circa halverwege) met Oté Perox en plaatst de lenzen in de korfjes van de lenshouder. De lenshouder met korfjes gaan vervolgens in de Oté Perox en blijven hier minimaal 20 minuten. Geadviseerd wordt om dit gedurende de nacht te doen. Verwijder vervolgens de Oté Perox vloeistof uit de Bolero lenshouder en vervang deze voor de Oté Safe vloeistof uit de ampul. Plaats de lenzen weer terug en laat de lenzen minimaal 10 minuten neutraliseren in de Oté Safe vloeistof of Oté Safe ampullen. Bewaar de lenzen niet langer dan 24 uur in de Oté Safe vloeistof of Oté Safe ampullen. Deze vloeistof bevat namelijk geen conserveringsmiddel en kan dus bij langere blootstelling aan zuurstof gaan bederven.
Houdt u van de ampul een klein beetje (circa 1 cm) vloeistof over. Deze kunt u gebruiken om de lens in te zetten of extra af te spoelen. Na opening maximaal 24 uur te gebruiken.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Perox en Safe Ampullen

4.5 van 5

Gebasseerd op 11 beoordelingen

5 Sterren 6
4 Sterren 5
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 5 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling