Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cleadew SLi

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Cleadew SLi

cleadew SLi is een unieke inzet en spoelvloeistof

Bevat natrium hyaluronaat en hypromellose voor scleralenzen

cleadew SLi is een unieke inzet en spoelvloeistof voor scleralenzen. Het is de eerste lenzenvloeistof met additieven. Cleadew SLi is speciaal ontwikkeld voor het spoelen en inzetten van scleralenzen. De toegevoegde natrium hyaluronaat zorgt voor een verbetering van het draagcomfort en de draagtijd. Dankzij de hypromellose is de scleralens eenvoudiger in te zetten met een verminderde kans op luchtbellen.

Lees meer
Group 7
Helaas is voor dit product geen goed alternatief beschikbaar. Raadpleeg uw specialist voor een tijdelijk alternatief.

Tijdelijk niet leverbaar

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Cleadew

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Fabrikant

Ophtecs

Product informatie

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Cleadew SLi

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling