Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cleadew SL

5.0, op basis van 1 beoordeling(en).
Cleadew SL

High performance en eenvoudig in gebruik.

Povidon jodium is en desinfectiemiddel met een breed antibacterieel spectrum

Cleadew SL. Desinfectie, reiniging- en neutralisatiesysteem voor scleralenzen.

Om comfortabel contactlenzen te kunnen dragen moet aanslag volledig verwijderd worden van de contactlens.

Cleadew SL, bevat proteolytische enzymen en anionogene actieve stoffen, welke effectief proteïne en lipide aanslag verwijderen van het lens oppervlak. Dit bevordert de bevochtiging wat het dagelijkse draagcomfort zal verbeteren

Lees meer
Group 7
Helaas is voor dit product geen goed alternatief beschikbaar. Raadpleeg uw specialist voor een tijdelijk alternatief.

Tijdelijk niet leverbaar

We sturen u een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.

Geef me een seintje

Overige informatie

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Cleadew

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

Povidon-jodium (0,05%)

Conserveringsmiddel

PAPB (Polyaminopropyl Biguanide), CHX (Chlorhexidine Gluconate)

Fabrikant

Ophtecs

Product informatie

Cleadew SL bevat 0.05% povidon- jodium. Dit zorgt voor een lage cytotoxiciteit van de cornea met behoud van een efficiënte desinfecterende werking. Povidon jodium is een desinfectiemiddel met een breed antibacterieel spectrum. Het is zeer effectief tegen bacteriën, schimmels en acanthamoeba. Ook de zeer hardnekkige biofilm wordt op dezelfde effectieve manier verwijderd.

Het is geadviseerd om na de neutralisatie de houder te legen en daarna te vullen met saline en de lenshouder met saline en lens/lenzen goed te schudden voordat de lenzen worden ingezet.

Cleadew SL levert uitstekende prestaties terwijl het eenvoudig in gebruik is: Plaats de lenzen, tablet en vloeistof in de houder en de desinfectie, reiniging en neutralisatie starten vanzelf. Door de kleurverandering van de vloeistof is eenvoudig te zien wanneer de desinfectie is afgerond.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Cleadew SL

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 4 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling