Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Cleadew Soft

Cleadew Soft

Superieure desinfectie door het gebruik van povidon jodium

Optimale reiniging van proteïnen, lipiden en lipocalin

Cleadew Soft bevat Povidon jodium. Povidon jodium is een desinfectiemiddel met een breed antibacterieel spectrum. Het is zeer effectief tegen bacteriën, schimmels en acanthamoeba. Ook de zeer hardnekkige biofilm wordt op dezelfde effectieve manier verwijdert.
Micro-organismen worden efficiënt van binnenuit vernietigd met Cleadew Soft. Cleadew Soft reageert als een sterk oxiderend medium op moleculair niveau met structurele basiscomponenten van micro-organismen.

Lees meer

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum donderdag 20 juni 2024

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Cleadew

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Werkzame stof

povidone-iodine, boorzuur

Conserveringsmiddel

Geen

Fabrikant

Ophtecs

Product informatie

Kenmerken Cleadew Soft Advance Care System

  • Superieure desinfectie door het gebruik van povidon jodium
  • Optimale reiniging van proteïnen, lipiden en lipocalin
  • Veilig voor de ogen
  • Eenvoudig in gebruik

Het is aangetoond dat klachten van droge ogen en een laag comfort tijdens het dragen van contactlenzen ook wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van eiwitten (lipocalin) in de traanlaag. Cleadew Soft verwijdert de complexe afzettingen van eiwitten, vetten en lipocalin die zich aan het lensoppervlak hechten, wat het draagcomfort verbetert.

De concentratie povidon jodium die wordt gebruikt in Cleadew Soft Advance Care System is zeer laag en veilig voor het oog. Onderzoek wijst uit dat de kans op vloeistof geïndiceerde corneale staining significant kleiner is (p < 0.011) met Cleadew Soft in vergelijking met andere MPDS vloeistoffen. Cleadew Soft scoort zelfs beter dan een waterstof peroxide systeem.
De desinfectie, reiniging en neutralisatie worden automatische uitgevoerd in 4 uur tijd. Door de unieke dubbele werking van de tablet kan het neutraliseren niet vergeten worden. De lenzen moeten alleen voor het gebruik kort gepoetst worden.

Gebruiksaanwijzing Cleadew Soft

De tablet en de Cleadew Soft lenzenvloeistof worden samen met de contactlenzen in de speciale houder geplaatst. De desinfectie, reiniging en neutralisatie worden automatisch uitgevoerd in 4 uur tijd. Voor het dragen van de contactlenzen moeten deze alleen kort even gepoetst worden. Onjuist gebruik door het vergeten van neutraliseren is niet mogelijk door de dubbele werking van de tablet.
Door de kleurverandering van de lenzenvloeistof is eenvoudig te zien wanneer de desinfectie is afgerond.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Cleadew Soft

5.0 van 5

Gebasseerd op 1 beoordelingen

5 Sterren 1
4 Sterren 0
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Sterren 0
100% Aanbevolen

Gebasseerd op 2 aanbevelingen

Zou u dit product aanbevelen?

Plaats uw beoordeling