Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Delta Plus conditioner + daily cleaner

 
Delta Plus conditioner + daily cleaner

Delta Plus reiniging-, inzet- en bewaarvloeistof

Delta Plus is speciaal ontwikkeld voor gebruik met alle moderne GP-lens materialen

De vloeistof Delta Plus Conditioner is momenteel niet leverbaar.
Op dit moment kunnen bestellingen voor Delta Plus Conditioner alleen in nalevering genomen worden.
Onze excuses voor uw ongemak.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
22,84
14,49
per stuk
totaal 43,46
Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Overige informatie

Levertijd

Indien voorradig vóór 13:00 besteld (werkdagen), dezelfde dag verzonden

Verpakkingseenheid

100ml + 20ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Handleiding

Handleiding Bekijk de product handleiding

Fabrikant

CooperVision

Product informatie

Delta Plus desinfecteer-, bewaar- en bevochtigingsvloeistof heeft door zijn samenstelling met in het ingrediënt polyhexanide een uitstekende anti-bacteriële werking. Delta Plus bevat geen chloorhexidine en is niet te dik voor het spoelen bij het schoonmaken van uw vormstabiele contactlenzen.

Delta Cleaner heeft door het gebruik van anionische en amfotere oppervlakte-actieve stoffen. Bovendien schuurt Delta Cleaner niet. Delta Cleaner verwijdert eiwitten, vetten, vuil, cosmetica en andere mogelijk schadelijke stoffen.

CooperVision heeft de verpakking van Delta Plus conditioning en Delta cleaner gewijzigd. Ook is de inhoud van de verpakking gewijzigd naar 100ml voor de Delta Plus conditioning lenzenvloeistof en 20ml voor de Delta Plus cleaner.
Onze excuses voor eventuele verwarring.

U kunt beide vloeistoffen ook los verkrijgen. Deze kunt u vinden op de pagina's van Delta Plus Conditioner en Delta Daily Cleaner.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Delta Plus conditioner + daily cleaner

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling