Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oxysept 1-Step [flight-pack]

 
Oxysept 1-Step [flight-pack]

Oxysept 1-Step flight pack, volledig voorbereid op reis!

Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof Oxysept 1-Step in twee handige flacons

Op grote hoogte kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van uw contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft u ook de mogelijkheid om even te slapen.
Omdat u tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 100ml, is er een flight pack van uw Oxysept 1-Step lenzenvloeistof ontwikkeld.

Lees meer
  • Verpakking
  • Korting
  • Stuk prijs
  • Totaal
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
9,98
19,95
per stuk
totaal 19,95
Verwachte leverdatum: 02-11-2021

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 2 november 2021

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

OxySept

Product informatie

U ontvangt 2x een flacon (heen- en terugvlucht) van 60ml met 2x een lenshouder en bij iedere flacon 6 neutralisatietabletten.
Bestel uw Oxysept 1-Step travelpack mee met contactlenzen en ontvang € 5,00 korting per flight pack

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oxysept 1-Step [flight-pack]

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling