Deze website behoefte het gebruik van javascript. U dient u javascript in te schakelen.

Oté Fine (100ml)

 
Oté Fine (100ml)

Oté Fine is een alles-in-één comfort vloeistof voor harde contactlenzen

Het actieve bestanddeel Polysorbaat 80 in Oté Fine zorgt ervoor dat de vloeistof extra vochtig aanvoelt

Oté Fine alles-in-één vloeistof is geschikt voor harde, vormstabiele contactlenzen en zorgt voor optimale reiniging en comfort. Hiernaast biedt de Oté Fine uiterst goede desinfecterende eigenschappen. Oté Fine is onder andere ideaal voor nachtlenzen.

Lees meer
Ontvang 1,- korting als u betaalt met iDeal
15,73
per stuk
totaal 15,73
Verwachte leverdatum: 02-11-2021

Overige informatie

Levertijd

Verwachte leverdatum dinsdag 2 november 2021

Verpakkingseenheid

100ml

Verzending

Gratis verzending vanaf € 59.00
Bezorging middels pakket post

Merk

Oté

Werkzame stof

Polysorbaat 80, HPMC (Hydroxypropyl Methyl Cellulose)

Conserveringsmiddel

PHMB (Polyhexanide Biguanide)

Fabrikant

Oté optics

Product informatie

Naast een goede reinigende werking heeft Oté Fine ook uiterst goede desinfecterende eigenschappen. Door PHMB (Polyhexanide) wordt de groei van bacteriën, gisten en schimmels tegengegaan.
Ingrediënt HPMC (Hydroxypropylmethylcellulose) zorgt ervoor dat de viscositeit van Oté Fine wordt verhoogd. Hierdoor vergroot het inzetgemak en het comfort tijdens het dragen van de lens. Ook voor nachtlenzen is Oté Fine een zeer geschikte vloeistof.

Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.

Om uw vloeistof hygiënisch te gebruiken, adviseert 123 Lens om bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof altijd een nieuwe lenshouder te gebruiken.

123 Lens adviseert om minimaal één keer per jaar uw contactlenzen en ogen te laten controleren door een specialist. Dat is noodzakelijk om het dragen van contactlenzen veilig en verantwoord te kunnen doen. Indien u tussentijds pijnlijke of branderige ogen heeft, adviseert 123 Lens u tevens om een tussentijdse/extra contactlens controle te laten doen.
Bij een contactlenscontrole wordt niet alleen gecontroleerd of de sterkte van uw contactlenzen nog juist is, maar tevens de gezondheid van uw ogen zelf gecontroleerd.

Terug naar boven

Beoordelingen Oté Fine (100ml)

Er zijn op dit moment nog geen beoordelingen geplaatst.

Plaats uw beoordeling